Vodič za kupnju quada

Vodič za kupnju quada

Kupnja quadova, ili četverocikla, može biti uzbudljiva avantura, ali također zahtijeva temeljito istraživanje kako biste osigurali da odaberete pravi model za svoje potrebe. Evo kratkog vodiča koji će vam pomoći u odluci prilikom kupnje quadova:

 • Postavite budžet:

Prije nego što počnete tražiti quadove, odredite koliko ste spremni potrošiti. Cijene quadova variraju ovisno o marki, modelu i dodatnoj opremi. Budžet će vam pomoći suziti izbor. QUAD EXPERT nudi vam quadove koji predstavljaju odličan omjer cijene i kvalitete!

 • Razmislite o svrsi:

Odlučite za što ćete koristiti quad. Je li to za rekreativnu vožnju po terenu, rad na farmi ili nešto drugo? Vaša svrha će utjecati na vrstu quadova koji vam je potreban.

 • Odaberite vrstu quadova:

Postoje sportski, radni i terenski quadovi. Svaka vrsta ima svoje karakteristike. Sportski quadovi su brzi i okretni, radni quadovi su više usmjereni na radne zadatke, dok su terenski quadovi prilagođeni vožnji po zahtjevnim terenima.

 • Motor i snaga:

Snaga motora igra ključnu ulogu u performansama quadova. Razmislite o koliko snage vam je potrebno za vaše aktivnosti. Većina quadova ima motore snage između 250cc i 1000cc.

 • Pregledajte marku i modele:

Istražite različite marke quadova i modele koji odgovaraju vašim potrebama. Pročitajte recenzije, gledajte videozapise i konzultirajte se s vlasnicima quadova, te poslušajte preporuke stručnog osoblja QUAD EXPERTA!

 • Provjerite tehničke karakteristike:

Pregledajte tehničke karakteristike quadova, uključujući dimenzije, težinu, nosivost, sustav pogona i suspenziju. Ovo će vam pomoći razumjeti kako se quad ponaša na terenu.

 • Razmislite o dodatnoj opremi:

Provjerite dostupnu dodatnu opremu kao što su čeličnI branici (bull bar), vitlo, nosači tereta, koferi i druge oprema koje vam može olakšati vožnju ili rad.

 • Testna vožnja:

Ako je moguće, isprobajte quad prije kupnje. Testna vožnja će vam pomoći da osjetite kako se quad ponaša i da li vam odgovara.

 •  Jamstvo i servis:

Svi quadovi iz QUAD EXPERT trgovine dolaze spremni za vožnju s izvršenim nultim servisom i dvije godine jamstva! Više o uvjetima jamstva saznajte ovdje

Pouzdan servis može biti ključan za održavanje quadova u dobrom stanju! Naši stručni serviseri u najkraćem mogućem roku će identificirati i otkloniti kvar, kao i provesti redovno održavanje.

Naručite se na servis pomoću naše online forme: SERVIS

 • Kupovina:

Kada ste odlučili za model quada, mi ćemo ga pripremiti prema vašim željama, osigurati sve potrebne dokumente potrebne za registraciju.

 • Sigurnost:

Ne zaboravite na sigurnost! Kupite odgovarajuću opremu, kao što su kaciga, rukavice i zaštitna odijela, te se pridržavajte svih sigurnosnih pravila tijekom vožnje.

Kupnja quadova može biti zabavna i korisna investicija, ali je važno pažljivo istražiti i razmisliti o svojim potrebama kako biste odabrali quad koji vam najbolje odgovara.

Kompletnu ponuda quadova možete pogledati na linku: PONUDA QUADOVA

Trebate pomoć?